Prijs opvragen

Huur al opslag vanaf €7,95 per maand

Wat kost opslagruimte bij Stoor?  

Overweegt u om een opslagruimte te huren? Op deze pagina laten we zien welke aandachtspunten er zijn. Ook geven wij u een indicatie van de kosten.

XS
Opslagruimte XS
0.8 M2 / 0,85 M3
Ongeveer ter grootte van een kast
Vanaf €7,95
S
Opslagruimte S
1,5M2 / 3.6M3
Ter grootte van een kleine kamer
Vanaf €29,95
M
Opslagruimte M
5M2 / 13M3
Ruimte voor 1 a 2 kamers of studio
Vanaf €75,-
L
Opslagruimte L
10 M2 / 25M3
Ruimte t.b.v. een kleine gezinswoning
Vanaf €120,-
XL
Opslagruimte XL
15 M2 / 33M3
Ruimte t.b.v. een flinke gezinswoning
Vanaf €155,-

Alle ruimtes m.u.v. de XS box zijn 2,40M hoog. De XS box is een kast van ongeveer 1 meter hoog.

Bovengenoemde ruimtes bevinden zich in ons pand en zijn daardoor niet geschikt voor het stallen van voertuigen. Stoor biedt aparte garageboxen aan waarin u uw voertuig kunt stallen. Voor meer informatie hierover kunt u ons bereiken via info@stoor.nl of 055-5760820.

 

Aandachtspunten bij het huren van opslagruimte

Bij het huren van opslagruimte, raadt de Consumentenbond aan om de volgende factoren in overweging te nemen:

 • Verzekering

Bij Stoor bent u niet verplicht om een aparte verzekering af te sluiten. Wanneer u bij uw eigen inboedelverzekeraar doorgeeft dat uw spullen staan opgeslagen, dan zijn deze over het algemeen gewoon meeverzekerd op uw lopende polis. Bij Stoor hoeft u ook geen inboek- of administratiekosten te betalen. Als bijkomende kosten hebben wij enkel de aanschaf van een slot. Een slot kost € 13,95.

 • Formaten van de opslagruimtes

Stoor biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, van groot tot klein, voor uw inboedel, archief of oldtimer. Uiteraard kunt u meerdere units tegelijkertijd bij ons huren. 

 • Locatie van opslag

Stoor bevindt zich in Apeldoorn-Noord. Ideaal als u in de buurt woont. Daarnaast zijn wij uitstekend bereikbaar via de rondweg en de snelweg A50.

 • Locatie van de opslagruimte

Gebruikt u uw opslag voor een verhuizing? Dan is het niet erg om iets verder te lopen, aangezien het om een eenmalige verplaatsing van goederen gaat. Komt u regelmatig bij ons langs? Dan is het fijn om dichterbij de ingang te zitten.

 • Huurperiode en opzegtermijn

Natuurlijk vinden wij het prettig als u langdurig bij ons huurt. Tegelijkertijd zijn wij flexibel in onze huurtermijn, bijvoorbeeld wanneer u voor een korte periode zou willen huren. Opzeggen is zeer eenvoudig en kan per e- mail via info@stoor.nl.

U bent van harte welkom om bij Stoor te komen kijken naar de verschillende mogelijkheden. Vergelijk en beslis zelf of onze locatie aan uw wensen voldoet. 

Stoor vindt het belangrijk om continu een scherpe prijs te hanteren. Tegelijkertijd willen wij garanderen dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor huurders. Zo is er altijd hulp bij vragen of kunt u langskomen voor een rondleiding.

Hieronder kunt u de actuele prijzen van Stoor Apeldoorn bekijken.

Wilt u contact met ons opnemen of direct een opslagruimte huren?  Bel ons op  055-5760820 of mail naar info@stoor.nl. Wij helpen u graag verder!

Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft?
Bekijk onze RuimteCalculator

Gratis aanhanger

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem!  Bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van onze aanhanger! 

Voordelen van het huren bij Stoor: 

 • U betaalt bij Stoor geen verplichte verzekering. U kunt bij uw eigen verzekeraar aangeven dat uw spullen staan opgeslagen 
 • Het gebruik van de aanhanger is voor alle klanten de eerste keer gratis
 • Bij ons betaalt u per maand en niet per 4 weken
 • Alle klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot hun opslagruimte
 • Stoor beschikt over een uitgebreid beveiligingssysteem dat o.a. bestaat uit camera's en een alarmsysteem
 • Ontvangst service voor pakketten of goederen voor onze zakelijke klanten
Meer informatie
Opslag ruimte apeldoorn

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis aanhanger die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram