Prijs opvragen

Huur al opslag vanaf €7,95 per maand

Wat kost opslagruimte bij Stoor?  

Overweegt u om een opslagruimte te huren? Op deze pagina laten we zien welke aandachtspunten er zijn. Ook geven wij u een indicatie van de kosten.

Aandachtspunten bij het huren van opslagruimte

Bij het huren van opslagruimte, raadt de Consumentenbond aan om de volgende factoren in overweging te nemen:

 • Verzekering

Bij Stoor bent u niet verplicht om een aparte verzekering af te sluiten. Wanneer u bij uw eigen inboedelverzekeraar doorgeeft dat uw spullen staan opgeslagen, dan zijn deze over het algemeen gewoon meeverzekerd op uw lopende polis. Bij Stoor hoeft u ook geen inboek- of administratiekosten te betalen. Als bijkomende kosten hebben wij enkel de aanschaf van een slot. Een slot kost € 13,95.

 • Formaten van de opslagruimtes

Stoor biedt verschillende soorten opslagruimtes aan, van groot tot klein, voor uw inboedel, archief of oldtimer. Uiteraard kunt u meerdere units tegelijkertijd bij ons huren. 

 • Locatie van opslag

Stoor bevindt zich in Apeldoorn-Noord. Ideaal als u in de buurt woont. Daarnaast zijn wij uitstekend bereikbaar via de rondweg en de snelweg A50.

 • Locatie van de opslagruimte

Gebruikt u uw opslag voor een verhuizing? Dan is het niet erg om iets verder te lopen, aangezien het om een eenmalige verplaatsing van goederen gaat. Komt u regelmatig bij ons langs? Dan is het fijn om dichterbij de ingang te zitten.

 • Huurperiode en opzegtermijn

Natuurlijk vinden wij het prettig als u langdurig bij ons huurt. Tegelijkertijd zijn wij flexibel in onze huurtermijn, bijvoorbeeld wanneer u voor een korte periode zou willen huren. Opzeggen is zeer eenvoudig en kan per e- mail via info@stoor.nl.

U bent van harte welkom om bij Stoor te komen kijken naar de verschillende mogelijkheden. Vergelijk en beslis zelf of onze locatie aan uw wensen voldoet. 

Stoor vindt het belangrijk om continu een scherpe prijs te hanteren. Tegelijkertijd willen wij garanderen dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor huurders. Zo is er altijd hulp bij vragen of kunt u langskomen voor een rondleiding.

Hieronder kunt u de actuele prijzen van Stoor Apeldoorn bekijken.

Wilt u contact met ons opnemen of direct een opslagruimte huren?  Bel ons op  055-5760820 of mail naar info@stoor.nl. Wij helpen u graag verder!

Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft?
XS
Opslagruimte XS
Ongeveer de inhoud van een kast
Formaat vanaf 0.8 M2 / 0.85M3
Vanaf
€7,95 p/m
S
Opslagruimte S
Ongeveer anderhalve vierkante meter bij 2,40 M hoog
Formaat vanaf 1.7 M2 / 4M3
Vanaf
€29,95 p/m
M

Opslagruimte M
Ongeveer van 1 a 2 kamers of studio appartement
Formaat vanaf 5 M2 / 13M3

Vanaf
€ 75,- p/m

L
Opslagruimte L
Ongeveer een kleine een gezinswoning
Formaat vanaf 10 M2 / 25M3

Vanaf
€ 120,- p/m

XL
Opslagruimte XL
Ongeveer de inhoud van een grote woning met veel meubels die niet uit elkaar kunnen
Formaat vanaf 23 M2 / 55M3

Vanaf
€ 155,- p/m

Alle ruimtes op de XS na zijn 2,40 M hoog. De XS boxen zijn ongeveer 1 meter hoog.
Bekijk onze RuimteCalculator

Gratis verhuisbus

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van een verhuisbus wanneer u ruimte bij ons huurt.

Voorwaarden

 • U bent in het bezit van een geldig rijbewijs
 • Het gebruik van de bus is gratis, wij vragen echter een borg van € 200 contant
 • Brandstofverbruik is voor rekening van de gebruiker
Meer informatie

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis verhuisbus die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
envelopephone-handsetpointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram