Voordelen van Stoor opslagruimte in Apeldoorn

Goed bereikbaar, vochtvrij en beveiligd. Enkele voordelen van opslagruimtes van Stoor in Apeldoorn. Wat kunt u van Stoor verwachten en welke voordelen bieden wij u? Lees meer over de Nummer 1 in opslag en wat voor opslagruimtes beschikbaar zijn.

Opslagruimte in Apeldoorn en omgeving

Woont of werkt u in Apeldoorn of omgeving en bent u op zoek naar opslagruimte? Stoor is er voor u. Wij hebben verschillende opslagruimtes, van kleine opslagbox tot ruime garagebox. Stoor voorziet zowel bedrijven als particulieren van opslagruimte. Goede bereikbaarheid is belangrijk, maar natuurlijk ook beveiliging en klimaatbeheersing.

Stoor is gevestigd in een groot pand van twee verdiepingen. Hierin zijn onze opslagruimtes opgebouwd en onderverdeeld in diverse afmetingen. Een groot deel van de garageboxen is goed te bereiken met een auto, bestelbus of kleine vrachtwagen.  Dit is afhankelijk van de gekozen unit. U kunt indien nodig natuurlijk gebruik maken van de goederenlift en aanwezige laad- en los middelen.

Beveiligde toegang en units

U moet uw goederen, voorraad of inboedel veilig op kunnen slaan. Stoor is voorzien van optimale beveiliging, dit met behulp van beveiligingscamera's, alarm, buitenverlichting en uitstekende sloten. U ontvangt een persoonlijke toegangscode en een nieuw slot met drie sleutels. Er zijn geen reservesleutels in omloop: u bent de enige die toegang heeft tot uw box. Ook de toegangscode is voor u persoonlijk. Wees er zeker van dat sleutel of toegangscode niet in vreemde handen terechtkomt.

Bent u de sleutel verloren? Stoor demonteert het slot en plaatst een nieuw. Ditzelfde geldt voor de toegangscode, die we alleen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs aanpassen. Hiermee volgen we alle richtlijnen op het gebied van beveiliging.

Klimaatbeheersing: veilige opslag van uw spullen

Een ander voordeel bij Stoor is de uitstekende klimaatbeheersing. Hierdoor zijn onze opslagruimtes schoon en droog. Dit is belangrijk om schade te voorkomen. We voeren regelmatig controle en onderhoud op het luchtcirculatiesysteem uit. Wist u dat sommige opslagbedrijven geen klimaatbeheersing hebben? U huurt misschien goedkoper, maar bent uiteindelijk duurder uit. Denk maar eens en schimmelvorming en vochtschade.

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

U wilt een opslagruimte in Apeldoorn huren, maar niet tegen de hoogste prijs. Dit begrijpen wij als geen ander. Onze huurprijs bestaat uit het gebruik van de opslagruimte, laad- en los middelen, goederenlift en de service die wij bieden. Heeft u behoefte aan een aanhanger? Al onze klanten kunnen de eerste keer gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Wij vragen hiervoor wel een borg van € 200,- contant die u na gebruik weer terug krijgt.

U ziet, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Mocht u twijfelen over de grootte van de opslagruimte, dan helpen we u middels onze ruimtecalculator. Zo betaalt u nooit teveel en komt ook geen ruimte tekort.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram