RuimteCalculator

Neem de volgende stappen:
In de linker tabel van onze ruimtecalculator maakt u uw keuze. In de tabel ernaast ziet u direct de inhoud van de ruimte vermeldt in M3 of M2 . Het is wellicht handig om naar aanleiding hiervan uw offerte op te vragen. In de gegevenstabel daarnaast, ziet u uw opslagbehoefte inmiddels ingevuld.

U kunt een inschatting maken op basis van de indeling van een aantal kamers, 60 liter verhuisdozen of u stelt dit samen in de detail berekening. Onze ruimtes zijn ca. 2,40 meter hoog. We gaan er vanuit dat sommige meubelstukken gestapeld kunnen worden. Wij raden aan om de meubelstukken die u kunt demonteren ook gedemonteerd op te slaan. Mocht u twijfelen aan de grootte van de opslagruimte die u nodig heeft dan voorzien wij u graag van advies! U bent van harte welkom om te komen kijken zodat wij u kunnen helpen bij maken van uw keuze.

Benodigde ruimte

Benodigde opslagruimte

Minimaal 0M32
  • M3
  • M2
Uw gegevens
Vul uw gegevens in

Dhr.Mevr.

0 M2

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram