Prijs opvragen

Huur al opslag vanaf €7,95 per maand

Opslagruimte huren in Apeldoorn

XS
Opslagruimte XS
0.8 M2 / 0,85 M3
Ongeveer ter grootte van een kast
Vanaf €7,95
S
Opslagruimte S
1,5M2 / 3.6M3
Ter grootte van een kleine kamer
Vanaf €29,95
M
Opslagruimte M
5M2 / 13M3
Ruimte voor 1 a 2 kamers of studio
Vanaf €75,-
L
Opslagruimte L
10 M2 / 25M3
Ruimte t.b.v. een kleine gezinswoning
Vanaf €120,-
XL
Opslagruimte XL
15 M2 / 33M3
Ruimte t.b.v. een flinke gezinswoning
Vanaf €155,-

Alle ruimtes m.u.v. de XS box zijn 2,40M hoog. De XS box is een kast van ongeveer 1 meter hoog.

Bovengenoemde ruimtes bevinden zich in ons pand en zijn daardoor niet geschikt voor het stallen van voertuigen. Stoor biedt aparte garageboxen aan waarin u uw voertuig kunt stallen. Voor meer informatie hierover kunt u ons bereiken via info@stoor.nl of 055-5760820.

 

Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft?
Bekijk onze RuimteCalculator

Zoekt u naar een opslagruimte in Apeldoorn(-noord)? Dan bent u bij Stoor op de juiste locatie. Bij ons kunt u uw bezittingen op een veilige manier opslaan. Wij zijn uitstekend bereikbaar en rekenen scherpe tarieven. Zo kan er al vanaf €7,95 per maand een ruimte gehuurd worden. Goedkoper dan vaak gedacht wordt. Ook kunt u uw oldtimer of andere voertuigen kwijt, ons gebouw is op een slimme manier ingedeeld en daarmee gemakkelijk toegankelijk.

Voordelen van opslagruimte huren bij Stoor

Stoor biedt de volgende voordelen:
 • Onze aanhanger is gratis te gebruiken. *
 • Al vanaf €7,95 per maand kan er bij Stoor een volledige unit gehuurd worden. Uw eigen unit betekent dat u ons pand binnentreedt via een gemeenschappelijke entree, daarna gaat u naar uw opslagruimte met eigen ingang.
 • Door samen spullen op te slaan, is Stoor een stuk voordeliger dan uw eigen garagebox. Want beveiligingsmaatregelen als camerabeveiliging en toegangssystemen worden gedeeld.
 • Flexibiliteit vinden wij belangrijk. U weet immers niet voor welke termijn een opslagruimte benodigd is.
* Bij een huur van minimaal 4 maanden, met een maximale looptijd van 4 uur en exclusief brandstofkosten.
Opslagruimte apeldoorn

Route naar Stoor in Apeldoorn-Noord

Het grote voordeel van Stoor zit hem in de locatie. Vanaf de ring en A50 zijn wij uitstekend te bereiken. Zelfs als u vanuit Apeldoorn-Oost of Apeldoorn-West rijdt, kunt u ons binnen het kwartier bereiken. Ideaal wanneer u aan het verhuizen bent of als u opslagruimte voor uw bedrijf nodig heeft.

Opslagruimte voor particulieren

Al uw bezittingen zijn even dierbaar. Toch kan het zo zijn dat het huis te klein wordt om al dit moois op een praktische manier op te slaan. Steeds meer particulieren huren daarom een ruimte. Zo hoeft er geen extra kastruimte gebouwd te worden, blijkt een aanbouw niet nodig of kunt u iets anders met bepaalde ruimtes doen.

Opslagruimte voor particulieren

Voor veel bedrijven is opslagruimte onmisbaar. Zo kan een marktkraam worden opgeslagen, spullen voor de verhuur of materiaal dat niet in het magazijn past. Het kan tijdelijk zijn of voor de lange termijn. Door onze scherpe prijzen, is het gelukkig geen enkel probleem als de huur iets langer duurt. Ook kan blijken dat Stoor voordeliger is dan uw eigen opslag. Zeker qua beveiliging, ben je met een eigen opslagruimte vaak (veel) duurder uit. Een stukje veiligheid dat u liever niet kwijtraakt.

Wilt u contact met ons opnemen of direct een opslagruimte huren? Bereik ons door te bellen naar 055 - 576 0820 of e-mail naar info@stoor.nl.

Prijs opvragen

Gratis aanhanger

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem!  Bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van onze aanhanger! 

Voordelen van het huren bij Stoor: 

 • U betaalt bij Stoor geen verplichte verzekering. U kunt bij uw eigen verzekeraar aangeven dat uw spullen staan opgeslagen 
 • Het gebruik van de aanhanger is voor alle klanten de eerste keer gratis
 • Bij ons betaalt u per maand en niet per 4 weken
 • Alle klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot hun opslagruimte
 • Stoor beschikt over een uitgebreid beveiligingssysteem dat o.a. bestaat uit camera's en een alarmsysteem
 • Ontvangst service voor pakketten of goederen voor onze zakelijke klanten
Meer informatie
Opslag ruimte apeldoorn

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis aanhanger die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram