Prijs opvragen

Huur al opslag vanaf €7,95 per maand

Opslagruimte huren in Apeldoorn

XS
Opslagruimte XS
Ongeveer de inhoud van een kast
Formaat vanaf 0.8 M2 / 0.85M3
Vanaf
€7,95 p/m
S
Opslagruimte S
Ongeveer anderhalve vierkante meter bij 2,40 M hoog
Formaat vanaf 1.7 M2 / 4M3
Vanaf
€29,95 p/m
M

Opslagruimte M
Ongeveer van 1 a 2 kamers of studio appartement
Formaat vanaf 5 M2 / 13M3

Vanaf
€ 75,- p/m

L
Opslagruimte L
Ongeveer een kleine een gezinswoning
Formaat vanaf 10 M2 / 25M3

Vanaf
€ 120,- p/m

XL
Opslagruimte XL
Ongeveer de inhoud van een grote woning met veel meubels die niet uit elkaar kunnen
Formaat vanaf 23 M2 / 55M3

Vanaf
€ 155,- p/m

Alle ruimtes op de XS na zijn 2,40 M hoog. De XS boxen zijn ongeveer 1 meter hoog.
Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft?
Bekijk onze RuimteCalculator

Zoekt u naar een opslagruimte in Apeldoorn(-noord)? Dan bent u bij Stoor op de juiste locatie. Bij ons kunt u uw bezittingen op een veilige manier opslaan. Wij zijn uitstekend bereikbaar en rekenen scherpe tarieven. Zo kan er al vanaf €7,95 per maand een ruimte gehuurd worden. Goedkoper dan vaak gedacht wordt. Ook kunt u uw oldtimer of andere voertuigen kwijt, ons gebouw is op een slimme manier ingedeeld en daarmee gemakkelijk toegankelijk.

Voordelen van opslagruimte huren bij Stoor

Stoor biedt de volgende voordelen:
 • Onze verhuisbus is gratis te gebruiken. *
 • Al vanaf €7,95 per maand kan er bij Stoor een volledige unit gehuurd worden. Uw eigen unit betekent dat u ons pand binnentreedt via een gemeenschappelijke entree, daarna gaat u naar uw opslagruimte met eigen ingang.
 • Door samen spullen op te slaan, is Stoor een stuk voordeliger dan uw eigen garagebox. Want beveiligingsmaatregelen als camerabeveiliging en toegangssystemen worden gedeeld.
 • Flexibiliteit vinden wij belangrijk. U weet immers niet voor welke termijn een opslagruimte benodigd is.
* Bij een huur van minimaal 4 maanden, met een maximale looptijd van 4 uur en exclusief brandstofkosten.

Route naar Stoor in Apeldoorn-Noord

Het grote voordeel van Stoor zit hem in de locatie. Vanaf de ring en A50 zijn wij uitstekend te bereiken. Zelfs als u vanuit Apeldoorn-Oost of Apeldoorn-West rijdt, kunt u ons binnen het kwartier bereiken. Ideaal wanneer u aan het verhuizen bent of als u opslagruimte voor uw bedrijf nodig heeft.

Opslagruimte voor particulieren

Al uw bezittingen zijn even dierbaar. Toch kan het zo zijn dat het huis te klein wordt om al dit moois op een praktische manier op te slaan. Steeds meer particulieren huren daarom een ruimte. Zo hoeft er geen extra kastruimte gebouwd te worden, blijkt een aanbouw niet nodig of kunt u iets anders met bepaalde ruimtes doen.

Opslagruimte voor particulieren

Voor veel bedrijven is opslagruimte onmisbaar. Zo kan een marktkraam worden opgeslagen, spullen voor de verhuur of materiaal dat niet in het magazijn past. Het kan tijdelijk zijn of voor de lange termijn. Door onze scherpe prijzen, is het gelukkig geen enkel probleem als de huur iets langer duurt. Ook kan blijken dat Stoor voordeliger is dan uw eigen opslag. Zeker qua beveiliging, ben je met een eigen opslagruimte vaak (veel) duurder uit. Een stukje veiligheid dat u liever niet kwijtraakt.

Wilt u contact met ons opnemen of direct een opslagruimte huren? Bereik ons door te bellen naar 055 - 576 0820 of e-mail naar info@stoor.nl.

Gratis verhuisbus

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van een verhuisbus wanneer u ruimte bij ons huurt.

Voorwaarden

 • U bent in het bezit van een geldig rijbewijs
 • Het gebruik van de bus is gratis, wij vragen echter een borg van € 200 contant
 • Brandstofverbruik is voor rekening van de gebruiker
Meer informatie

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis verhuisbus die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
envelopephone-handsetpointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram