Opslag voor webwinkels

Opslag en verzending vormt een belangrijk onderdeel van de webshop. Alleen met voldoende voorraad kan de webwinkel blijven draaien. Voor veel webshops is het onmogelijk om (grote) voorraden thuis op te slaan. Het beste alternatief is de huur van opslagruimte.

Vochtvrije en verwarmde opslagruimte

Veel producten zijn vocht- of koudegevoelig. Een opslagruimte moet het juiste binnenklimaat hebben. Zo blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd. Let bij het huren van opslag voor webwinkels altijd op het binnenklimaat. Is deze verwarmd of zijn er vochtplekken aanwezig? Slecht geïsoleerde en te warme ruimtes zorgen al snel voor schimmelvorming, maar kunnen ook onzichtbare schade aan producten aanrichten. Goedkoop kan in dit geval duurkoop zijn. Stoor biedt opslagruimtes met een uitstekende luchtcirculatie.

Opslagruimte dichtbij huis of werk

Het is voor de webshop eigenaar belangrijk dat de opslagruimte dicht bij huis of de werkplek ligt. Zo kunnen voorraden direct opgehaald en verzonden worden. Wat is een reële afstand tussen wonen en werken en de opslag van goederen? De meeste webshop eigenaren kiezen voor een locatie op een rij-afstand van maximaal 20 minuten. Vooral voor kleinere webshops is dit geen probleem: er is vaak geen sprake van dagelijkse verzending.

Is het noodzakelijk om dagelijks de voorraad op te halen of aan te vullen? Dan is het handig wanneer de opslag op 5 - 15 minuten rij-afstand van woon-werk locatie ligt. Let ook op de toegankelijkheid: is de opslagbox 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar? Veel webwinkeleigenaren werken niet alleen onder maar ook na kantoortijden.

Beveiligde opslag van goederen

Ondanks betere beveiliging wordt er dagelijks 100 – 150 keer ingebroken. 1 op de 7 woningen krijgt hiermee te maken terwijl deze cijfers voor ondernemers nog een stuk hoger liggen. Maar liefst 40% van de ondernemers is vroeg of laat slachtoffer van inbraak. Juist daarom is veilige opslag van goederen zo belangrijk. Onze opslagruimtes zijn beveiligd met een slot en een persoonlijke toegangscode. Stoor heeft geen reservesleutels of loper van de sloten. Alleen de huurder van de opslagruimte heeft toegang, verder kan er niemand in. Aan de andere kant is de huurder ook verantwoordelijk voor het veilig houden van de persoonlijke toegangscode of sleutel.

Toegangscode vergeten of de sleutel kwijt? Bij verloren sleutels is het mogelijk om het slot te laten vervangen. Een vergeten toegangscode kunt u alleen op vertoon van een legitimatiebewijs laten aanpassen.

Laden en lossen van goederen

Net zo belangrijk is het laden en lossen van goederen. Een groot deel van de opslagruimtes en alle garageboxen zijn goed toegankelijk met een personen- of bestelauto. Stoor beschikt over laad- en losmiddelen en een goederenlift.

Hoeveelheid opslagruimte en kosten

Hoeveel opslagruimte heeft de gemiddelde webshop nodig? Dat hangt er helemaal vanaf hoeveel dozen u opslaat. Bij het opslaan van 25 dozen is een opslagunit van minimaal 1,5 m3 vereist. Voor 50 dozen geldt het dubbele, bij 150 dozen komt u uit op minimaal 9 m3.

De kosten voor huur van opslagruimte zijn bedrijfskosten zijn vaak aftrekbaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram