Prijs opvragen

Huur al opslag vanaf €7,95 per maand

Opslag voor verhuizen in Apeldoorn

XS
Opslagruimte XS
0.8 M2 / 0,85 M3
Ongeveer ter grootte van een kast
Vanaf €7,95
S
Opslagruimte S
1,5M2 / 3.6M3
Ter grootte van een kleine kamer
Vanaf €29,95
M
Opslagruimte M
5M2 / 13M3
Ruimte voor 1 a 2 kamers of studio
Vanaf €75,-
L
Opslagruimte L
10 M2 / 25M3
Ruimte t.b.v. een kleine gezinswoning
Vanaf €120,-
XL
Opslagruimte XL
15 M2 / 33M3
Ruimte t.b.v. een flinke gezinswoning
Vanaf €155,-

Alle ruimtes m.u.v. de XS box zijn 2,40M hoog. De XS box is een kast van ongeveer 1 meter hoog.

Bovengenoemde ruimtes bevinden zich in ons pand en zijn daardoor niet geschikt voor het stallen van voertuigen. Stoor biedt aparte garageboxen aan waarin u uw voertuig kunt stallen. Voor meer informatie hierover kunt u ons bereiken via info@stoor.nl of 055-5760820.

 

Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft?
Bekijk onze RuimteCalculator

Staat u op het punt te verhuizen? Dan is het prettig om een opslagbox te gebruiken. Stoor biedt professionele opslagruimte aan en maakt het mogelijk om units te huren in verschillende formaten. Daarnaast kunt u bij Stoor gebruikmaken van onze gratis aanhangwagen.

Tijdelijke opslag bij verhuur eigen woning

Soms gaat het verkopen van uw woning sneller dan gedacht. Waarschijnlijk bent u daar heel blij mee maar tegelijkertijd zorgt het voor een probleem. Vaak wordt er gekozen voor een tijdelijk huurhuis en combineert men dit met het opslaan van de inboedel op een externe locatie. Op deze manier wordt er een periode overbrugd en kunt u daarna naar een nieuwe woning. 

Route naar Stoor in Apeldoorn(-Noord)

Stoor is goed bereikbaar, met name voor inwoners van Apeldoorn en nabijgelegen plaatsen. Als u in Apeldoorn woont, kunt u Stoor binnen het kwartier bereiken. Vanaf buiten Apeldoorn kunt u via de A50, afslag Apeldoorn Noord snel bij Stoor komen.

Plan uw route in Google Maps

Beveiliging van Stoor

Wij vinden het belangrijk uw waardevolle spullen op de juiste manier te beveiligen. Zo hebben wij onder andere een zeer uitgebreid camerasysteem waardoor wij altijd kunnen zien wie er in het pand of op het terrein is. Daarnaast maken wij gebruik van een speciaal toegangscontrolesysteem en heeft elke klant zijn of haar eigen toegangscode en slot. Zo zijn uw spullen, voor u, continu toegankelijk en tegelijkertijd op een moderne manier beveiligd.

Voordelen van opslag voor verhuizen op een rij

 • Wij zijn gemakkelijk bereikbaar. U kunt ons via de A50 bereiken en direct toegang verkrijgen
 • Spullen kunnen gehaald of gebracht worden, op de momenten dat het u uitkomt. U heeft altijd toegang tot uw eigen opslagbox door middel van uw persoonlijke toegangscode
 • Op werkdagen is er altijd iemand aanwezig in de receptie van Stoor.. Zo kunt u terecht voor vragen of is er een rondleiding mogelijk als u opslagruimtes wilt bekijken. Stoor biedt u graag een persoonlijke en op maat gemaakte service
 • U huurt bij ons al opslagruimte vanaf € 7,95 per maand
 • Klanten van Stoor kunnen gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Bij het huren van opslagruimte, is het lastig te bepalen hoeveel opslagruimte u precies nodig heeft. Door een beetje te passen en meten, kunt u veel meer kwijt dan aanvankelijk het geval lijkt. Uiteraard wilt u wel voldoende ruimte behouden, zo blijven uw spullen goed toegankelijk. Bij het opslaan van spullen voor een verhuizing, weet u vaak zeker dat alle spullen er tegelijk in- en uitgaan. Zo hoeft u er niet bang voor te zijn dat spullen lastig te pakken zijn en kan er efficiënt omgegaan worden met de ruimte. Stoor kan u helpen met het bepalen van de grootte van uw opslagruimte. 

Gratis aanhanger

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem!  Bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van onze aanhanger! 

Voordelen van het huren bij Stoor: 

 • U betaalt bij Stoor geen verplichte verzekering. U kunt bij uw eigen verzekeraar aangeven dat uw spullen staan opgeslagen 
 • Het gebruik van de aanhanger is voor alle klanten de eerste keer gratis
 • Bij ons betaalt u per maand en niet per 4 weken
 • Alle klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot hun opslagruimte
 • Stoor beschikt over een uitgebreid beveiligingssysteem dat o.a. bestaat uit camera's en een alarmsysteem
 • Ontvangst service voor pakketten of goederen voor onze zakelijke klanten
Meer informatie
Opslag ruimte apeldoorn

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis aanhanger die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram