Prijs opvragen

U huurt al een kantoor vanaf € 250,- per maand!

Kantoorruimte huren bij Stoor

Zoekt u een geschikte en prettige plek om uw bedrijf te vestigen? Neem een kijkje in de kantoorruimtes van Stoor. Bij Stoor kunt u voor een voordelige prijs kantoorruimtes huren. Deze kantoorruimtes zijn gevestigd aan de voorzijde ons pand. Ons pand is goed beveiligd, onder andere door middel van camerabewaking en een uitgebreid alarmsysteem. 

Wat kost het huren van een kantoorruimte?

Kantoor@Stoor biedt verschillende kantoorunits aan. Vanaf €250,- per maand huurt u al een kantoorruimte. De huurprijs bij Stoor is deels all-in. U huurt inclusief parkeren en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes maar exclusief het verbruik van elektra en glasvezel. Het stroomverbruik wordt in rekening gebracht door middel van een tussenmeter per kantoorunit. Daarnaast is de receptie van Stoor op werkdagen bezet en kunnen wij eventueel uw klanten te woord staan en uw leveringen in ontvangst nemen. De huurprijzen van Stoor zijn zeer voordelig in vergelijking met prijzen die in het centrum gerekend worden. U bent met Stoor verzekerd van een representatief pand en kantoor.

Wilt u contact met ons opnemen of direct een kantoorruimte huren? Bel Stoor op 055-5760820 of e-mail naar info@stoor.nl. Wij helpen u graag verder! 

Gratis aanhanger

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem!  Bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van onze aanhanger! 

Voordelen van het huren bij Stoor: 

 • U betaalt bij Stoor geen verplichte verzekering. U kunt bij uw eigen verzekeraar aangeven dat uw spullen staan opgeslagen 
 • Het gebruik van de aanhanger is voor alle klanten de eerste keer gratis
 • Bij ons betaalt u per maand en niet per 4 weken
 • Alle klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot hun opslagruimte
 • Stoor beschikt over een uitgebreid beveiligingssysteem dat o.a. bestaat uit camera's en een alarmsysteem
 • Ontvangst service voor pakketten of goederen voor onze zakelijke klanten
Meer informatie
Opslag ruimte apeldoorn

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis aanhanger die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram