Archiefopslag bij Stoor

Wilt u uw archief veilig opslaan in Apeldoorn? Dan bent u bij Stoor op het juiste adres! Archiefopslag verzorgen wij voor u op een professionele manier.

Bij Stoor kunt u uw volledige archief op een veilige manier opslaan én voor een scherp tarief. Indien gewenst komen wij uw archief ophalen en voor u in uw opslagruimte plaatsen. Zo weet uw zeker dat uw archief veilig en droog staat opgeslagen. Wij leveren de archiefkratten bij u af, waarna u deze kunt vullen met uw archiefstukken. Daarna halen wij de kratten voor u op en plaatsen wij deze bij Stoor. U kunt 24 uur per dag bij uw opslagruimte met gebruik van uw eigen toegangscode en ons gehele terrein en pand zijn beveiligd d.m.v. camera’s en een alarmsysteem.

Archiefopslag bij stoor

Archiefopslag bij Stoor biedt de volgende voordelen:

  • Voor een vaste, lage prijs per maand, kunt u eigen opslagkratten huren. Wanneer het om grotere aantallen gaat dan hanteren wij daarvoor een staffelkorting. De opslagkratten worden geplaatst in de door u gehuurde opslagruimte(s)
  • U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw eigen opslagruimte met gebruik van uw eigen toegangscode
  • Wij helpen, indien gewenst,  met het vervoeren van de opslagkratten. Tijdens het wegzetten van uw kratten kunt u in de receptie lekker een kop koffie drinken en daarna brengen wij u weer terug
  • Opslagruimtes zijn maandelijks opzegbaar

Levert u uw archief liever zelf bij ons af? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vanaf de ring in Apeldoorn en A50 zijn wij het eenvoudigst te bereiken. Als u vanuit Apeldoorn komt dan zijn wij altijd binnen een kwartier te bereiken.

Meer dan archiefopslag

Stoor vindt het belangrijk om mee te denken met haar klanten. Zo zijn wij de moeilijkste niet als het gaat om het vervoeren of in de toekomst eventueel laten vernietigen van uw archief. Wij helpen u graag  het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn wij flexibel als het om de opzegtermijn gaat. Heeft u specifieke verzoeken of vragen? Schroom niet om daarover contact op te nemen.

Archiefopslag voor bedrijven

Externe archiefopslag is ideaal voor veel bedrijven.  Wanneer u dit in uw eigen kantoorruimte doet, neemt dat veel ruimte in beslag. Daarnaast zijn de opslagruimtes van Stoor beter beveiligd dan archiefkasten en weet u zeker dat uw archief schoon, droog en veilig staat opgeslagen. 

Wilt u contact met ons opnemen of direct archiefopslag huren? Bel 055 - 5796 0820 of e-mail naar info@stoor.nl.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram