Prijs opvragen

Huur al opslag vanaf €7,95 per maand

Archiefopslag bij Stoor

Archief veilig opslaan in Apeldoorn (-noord)? Bij Stoor bent u op de juiste locatie. Archiefopslag doen wij op een professionele manier.

Zoekt u naar archiefopslag in Apeldoorn (-noord)? Bij Stoor bent u in dat geval op de juiste locatie. Hier kunt u uw volledige archief op een veilige manier opslaan voor een scherp tarief. Wij kunnen uw archief komen ophalen en in onze opslag zetten. Zo weet u zeker dat het archief niet wordt aangevreten door ongedierte en er geen risico’s zijn als het om brand, diefstal of schimmels gaat. Wij leveren opslagboxen af, vervolgens kunnen deze gevuld worden met uw volledige archief (of een deel) en plaatsen wij dit bij Stoor in Apeldoorn (-noord). Door middel van een speciaal toegangssysteem garanderen wij daarnaast dat er 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw opslagbox mogelijk is. Dit met een eigen toegangscode en bijbehorende sleutel.

Archiefopslag bij Stoor

U profiteert van de volgende voordelen:

 • Vanaf vaste lage prijzen per maand kunt u eigen opslagboxen huren. Als het om grotere aantallen gaat is er korting. De opslagboxen worden geplaatst in de door uw gehuurde opslagruimte(s).
 • U heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang met een sleutel en eigen toegangscode.
 • Wij helpen u met het vervoeren van de opslagbox(en) en halen u en uw archief op. Tijdens het wegzetten van (een deel) van uw archief drinkt u een kopje koffie of thee en daarna brengen wij u weer terug.
 • Onze opslagruimtes zijn met 42 bewakingscamera’s beveiligd, zo weet u zeker dat er niets gestolen wordt.
 • Opslagruimtes zijn maandelijks opzegbaar.

Hoe komt u bij Stoor in Apeldoorn-Noord

Wij kunnen uw archief komen ophalen. Levert u uw archief liever zelf bij ons af? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vanaf de ring in Apeldoorn en A50 zijn wij het eenvoudigst te bereiken. Als u vanuit Apeldoorn rijdt, zijn wij altijd binnen een kwartier bereikbaar.

Meer dan archiefopslag

Bij Stoor vinden we het belangrijk om met klanten mee te denken. Zo zijn wij de moeilijkste niet als het gaat om het vervoeren of in de toekomst eventueel vernietigen van uw archief. Wij helpen u graag om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn wij flexibel als het om de opzegtermijn gaat, iets dat je ook niet bij alle partijen ziet. Heb je specifieke verzoeken of vragen? Schroom dan niet om daarover contact op te nemen.

Archiefopslag voor bedrijven

Archiefopslag is ideaal voor bedrijven. Zeker als u net heeft besloten om naar een ander kantoor te gaan, is archiefopslag een uitkomst als het om het besparen van ruimte gaat. Als u dit in uw eigen kantoorruimte wilt doen, brengt dit namelijk veel ruimte in beslag. Daarnaast zijn archiefkasten vaak niet zo goed beveiligd en gaan veel bedrijven voor de veilige weg, een beveiligde archiefopslag.

Wilt u contact met ons opnemen of direct archiefopslag huren? Bereik ons door te bellen naar 055 - 5796 0820 of e-mail naar info@stoor.nl.

Wat kost Archiefopslag in Apeldoorn?

XS
Opslagruimte XS
0.8 M2 / 0,85 M3
Ongeveer ter grootte van een kast
Vanaf €7,95
S
Opslagruimte S
1,5M2 / 3.6M3
Ter grootte van een kleine kamer
Vanaf €29,95
M
Opslagruimte M
5M2 / 13M3
Ruimte voor 1 a 2 kamers of studio
Vanaf €75,-
L
Opslagruimte L
10 M2 / 25M3
Ruimte t.b.v. een kleine gezinswoning
Vanaf €120,-
XL
Opslagruimte XL
15 M2 / 33M3
Ruimte t.b.v. een flinke gezinswoning
Vanaf €155,-

Alle ruimtes m.u.v. de XS box zijn 2,40M hoog. De XS box is een kast van ongeveer 1 meter hoog.

Wij bieden uiteenlopende maten ruimtes aan. Vraag voor de exacte maten naar prijs en beschikbaarheid.

Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft?
Bekijk onze RuimteCalculator

Gratis verhuisbus

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk extra ruimte nodig maar heeft u geen passend vervoer? Geen probleem!  Bij Stoor kunt u gratis gebruikmaken van onze verhuisbus! 

Voordelen van het huren bij Stoor: 

 • U betaalt bij Stoor geen verplichte verzekering. U kunt bij uw eigen verzekeraar aangeven dat uw spullen staan opgeslagen 
 • Het gebruik van de bus is voor alle klanten de eerste keer gratis
 • Bij ons betaalt u per maand en niet per 4 weken
 • Alle klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot hun opslagruimte
 • Stoor beschikt over een uitgebreid beveiligingssysteem dat o.a. bestaat uit camera's en een alarmsysteem
 • Ontvangst service voor pakketten of goederen voor onze zakelijke klanten
Meer informatie
Opslag ruimte apeldoorn

Testimonials

 • Karel van Barendrecht

  Als ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn spullen veilig staan. Zeker met de beveiligingscamera's en buitenverlichting van Stoor kan ik daar op rekenen. Iedereen heeft een eigen toegangscode, zo weet je dat het goed zit.

 • Ingrid & Marco

  Tijdens onze verhuizing hebben wij volop geprofiteerd van de gratis verhuisbus die wij mochten gebruiken. Inmiddels zitten we samen in ons nieuwe optrekje en kunnen we terugkijken op een vlekkeloze verhuizing.

 • Arnold de Reus

  Ik ben enorm tevreden met mijn opslagruimte bij Stoor, die oude Jaguar voelt zich helemaal veilig en staat netjes beschermd, voor een nette prijs per maand ben ik daar dik tevreden over.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen

Stadhoudersmolenweg 51,
7317 AW Apeldoorn
055 - 576 0820
Verbindt met ons
Copyright © Alle Rechten Voorbehouden door Stoor | Algemene Verhuurvoorwaarden | Privacy Statement | FAQ
Prijs opvragen
whatsappenvelopephone-handsetphonepointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram